Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 82 m² bez realitkySokolovská, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský kraj

Sokolovská, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím k pronájmu byt na nedávno zrekonstruované Sokolovské ulici.

Okna v ložnici, obývacím a dětském pokoji jsou do ulice, v kuchyni a koupelně do klidné uličky. Byt je částečně zařízený sedací soupravou, obývací stěnou, dvojlůžkem se skříněmi v ložnici a velkým botníkem v předsíni. V dětském pokoji je jednolůžko, psací stůl a skříňky. Kuchyň s linkou, plynoelektrickým sporákem a lednicí je zároveň jídelna se stolem a židlemi. V koupelně je pračka, toaleta a vana.

Na podlahách jsou koberce, v koupelně dlažba a v kuchyni lino. Součástí bytu je také malá technická místnost a snížený strop v předsíni pro úschovu věcí. Ohřev vody a vytápění zajišťuje zcela nový plynový kotel umístěný v koupelně.

Cena služeb platí pro jednu osobu, za každou další potom 200 Kč. Ceny energií si nájemník určí individuálně sám dle své potřeby. Vratná kauce ve výši jednoho nájmu. Zavedena telefonní linka s možností internetu. Byt je nekuřácký! V domě je společná půda s možností věšení prádla.

V okolí domu je kompletní občanská vybavenost (základní a základní umělecká škola, obchody, večerky, restraurace, ...) MHD cca 20m od domu, parkování přímo pod okny před domem.

Volat od 17 do 20 hodin.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu157385
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha82
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.