Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 91 m² bez realitkyMilady Horákové, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Milady Horákové, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný slunný byt v centru Brna. Orientovaný do vnitrobloku, jižní strana, prosluněný, klidná strana a pěkný výhled do zeleně.

Byt je po rekonstrukci, nové rozvody elektřiny a vody, nová koupelna a kuchyňská linka. Vybavení bytu záleží na domluvě. Volné od listopadu. Bezproblémové parkování v přilehlé ulici Tř. Kpt. Jaroše. Ideální poloha, na Náměstí Svobody 5 minut, v bezprostřední blízkosti park u Janáčkova divadla, nám. 28. října, Lužánky.

We offer flat for rent. The flat is located in centre of Brno, 5 minutes walking distance to main square, 3 big parks in direct neighborhood. Orientation of flat is toward south, lot of light and sun. Comfortable parking on street Tr. Kpt. Jarose. Flat is after reconstruction, new electricity and water distribution, new kitchen and bathroom. Available from November.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu157457
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha91
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.