Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 91 m² bez realitkyMilady Horákové, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Milady Horákové, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný slunný byt v centru Brna. Orientovaný do vnitrobloku, jižní strana, prosluněná, klidná strana a pěkný výhled do zeleně. Velké prostory, vzdušnost. Velká vstupní hala, obývací pokoj, ložnice, kuchyň s jídelním koutem, balkón, špajz a komora, koupelna.

Byt je po rekonstrukci, nové rozvody elektřiny a vody, nová koupelna a kuchyňská linka. Vybavení bytu záleží na domluvě. Volné od února 2016. Bezproblémové parkování. Ideální poloha, na Náměstí Svobody 5 minut pěšky, v bezprostřední blízkosti park u Janáčkova divadla, nám. 28. října, Moravské náměstí, Lužánky. V okolí veškerá občanská vybavenost, obchody, školy, divadla, restaurace, úřady, nemocnice atd. Není výtah, ale schodiště je pohodlné a prostorné.

We offer flat for rent. The flat is located in center of Brno, 5 minutes walking distance to main square, 3 big parks in direct neighborhood. Orientation of flat is toward south, lot of light and sun. View into greenery. Plenty of space, entering hall, 2 big rooms, kitchen, balcony, pantry, storeroom, bathroom. Comfortable parking. Flat is after reconstruction, new electricity and water distribution, new kitchen and bathroom. Available from February 2016. Everything in walking distance - shops, schools, theater, restaurants, offices, hospitals etc. No lift, but comfortable stairs.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu157467
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha91
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.