Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 375 m² bez realitkyPod Strašnickou vinicí, Praha - Strašnice

Pod Strašnickou vinicí, Praha - StrašniceVybaveno
Cena28 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 118 747 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prodej zrekonstruované činžovní vily ve Strašnicích, s výbornou dostupností hromadné dopravy i občanské vybavenosti. V domě je 8 x 1+kk a 1 byt 4+1. Dům je po kompletní rekonstrukci, použité nadstandardní materiály, podlahy z masivu, dřevěná okna. Byty jsou vybaveny luxusním italským nábytkem, za domem se nachází krásná udržovaná zahrada. Vhodná investice jako pension se zajímavým výnosem. Tichá a klidná lokalita v prvorepublikové vilové zástavbě v těsné blízkosti metra a centra města. Máme vlastní právní servis.

We sell refurbished apartment villa in Strasnice, with excellent accessibility to public transport and amenities. The house is 8 x 1 bedroom and 1 apartment 4 +1. The house is after complete reconstruction, used premium materials, solid wood floors, wooden windows. The apartments are equipped with luxury Italian furniture, the house is a beautiful well-kept garden. Suitable as a pension investment with an interesting yield. Quiet and peaceful location in the First Republic villas in close proximity to metro and city center. We have our own legal services.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu157498
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha375
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.