Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 24 m² bez realitkyZelená, Praha - Bubeneč

Zelená, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Nabízím k pronájmu garsoniéru v Praze 6-Dejvicích. Byt je světlý, orientovaný na západ, s koupelnou a WC. Vybaven kuchyňskou linkou se spotřebiči a nábytkem pro 1-2 osoby (postel-šířka 140cm, skříň, jídelní stůl, pračka,...). Na podlaze parkety/dlažba. V domě je nový výtah. Cena včetně internetového připojení UPC a veškerých poplatků. Kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. K dispozici od 16.6.2019.Pro další informace mě prosím kontaktujte.

I offer studio apartment for rent in Prague 6-Dejvice. The apartment is bright, west oriented, with bathroom and toilet. Equipped with kitchen unit with appliances and furniture for 1-2 persons (bed-width 140cm, wardrobe, dining table, washing machine, ...). Parquet / tiles on the floor. There is a new lift in the house. Price including UPC internet connection and all fees. Deposit of one month's rent. Available from June 16,2019. Please contact me for more information.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu157639
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od16. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha24
VybavenoVybaveno
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.