Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyEvropská, Praha - Vokovice

Evropská, Praha - VokoviceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 3 m²
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce21 000 Kč


Nabízím krásný zrekonstruovaný byt s balkónem k dlouhodobému pronájmu v blízkosti zeleně, ihned k nastěhování. Byt je vhodný pro bezdětný pár. Výhodou bytu je jeho umístění přímo na stanici metra „A“ Bořislavka, cesta do centra města trvá přibližně 10 min. V blízkosti bytu se nachází přírodní rezervace Divoká Šárka s vodní nádrží Džbán (5 min.) a obora Hvězda (15 min.). V blízké dostupnosti bytu je také letiště Václava Havla Praha (11 min.), nákupní galerie Bořislavka, nákupní zóna Šestka a nákupní park Zličín. Pro výjezd z města lze využít exit směr Plzeň, Karlovy Vary, Strakonice a Chomutov. Bytová jednotka je situována na sever (obývací pokoj a kuchyň) a na jih (ložnice s balkónem). Byt má velké množství úložných prostor (vestavné skříně). Kuchyň je vybavena spotřebiči zn. Electrolux. V případě potřeby je v domě k dispozici také prádelna a sušárna. Možnost internetového připojení. Parkování před i za domem. Byt je pronajímán zařízený a vybavený.

I am offering for rent a beautiful renovated apartment with balcony, close to the nature, immediately available. The apartment is suitable for a childless couple. The advantage of the apartment is its location at the metro station line „A“ Bořislavka, the way to the city centre takes approximately 10 minutes. The apartment is situated very close to the Divoká Šárka nature reservation with the Džbán water reservoir (5 min.) and Hvězda game park (15 min.). You can get very easily to the Václav Havel airport Prague (11 min.), to the shopping galerie Bořislavka, the shopping centre Šestka and the shopping park Zličín. For leaving the city, you can use nearby exits direction Plzeň, Karlovy Vary, Strakonice and Chomutov. The flat is situated to the north (the living room and the kitchen) and to the south (the bedroom with balcony). The apartment has a planty of storage space in the built-in wardrobe. There is a laundry room and drying chamber available in the house, if needed. Internet connection available. Parking available the front of and behind the house. The apartment is rented furnished and fully equipped.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu157811
Dispozice2+1
Dostupné od11. 9. 2023
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha57
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 3 m²
Výtah
Parkování
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Červený Vrch
🚶 97 m (1 min)
PoštaPraha 65
🚶 299 m (4 min)
ObchodBilla
🚶 158 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 134 m (2 min)
RestauraceBarca steak
🚶 185 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 155 m (2 min)
ŠkolaGymnázium Arabská
🚶 265 m (3 min)
Mateřská školaFakultní mateřská škola se speciální péčí
🚶 308 m (4 min)
SportovištěSportcentrum Romana Šebrleho
🚘 1 769 m (4 min)
HřištěAngolská - Mozambická
🚶 85 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.