Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 130 m² bez realitky

Pod Kavalírkou, Praha - KošířeTerasa

Měsíční nájemné29 000 Kč

Základní nájemné22 500 Kč
Poplatky za energie6 500 Kč
Vratná kauce0 Kč

Netradičně architektonicky řešený a velkorysý mezonet 4+kk (NEZAŘÍZENÝ!), vznikl jako půdní nástavba kolaudovaná v roce 2005. Otevřený koncept bytu a okna orientována na jih přivádí do bytu nadstandardně denního světlo. Naopak ložnice orientované na sever zaručují příjemné klima a ničím nerušený spánek. Díky netradičně řešenému stropu působí byt velice vzdušně. Byt je ozvláštněný zajímavými interiérovými prvky, jako jsou dřevěné trámy a sloupy, dnes opět moderní luxfery, posuvné zrcadlové dveře, nasvícené dřevěné schodiště. Jako již tradičně je kuchyňský kout spojen s obývacím prostorem, ze kterého vede vstup/dveře na terasu s osvětlením, přívodem vody a el. zásuvkou. Terasa pak nabízí exkluzivní, ničím nerušený výhled do zeleně a tím i absolutní soukromí. Prosklená stěna z terasy do kuchyně je kryta venkovní žaluzií. Vestavěná kuchyně italské značky Mobilegno je vybavena moderními spotřebiči Bosch včetně vinotéky, samozřejmostí zůstává myčka, mikrovlnka, kombinovaná lednice s mrazákem atd. V celém prostoru jsou stropní světla v obývací místnosti pak s možností tlumení. Je zde i příprava pro kamna na dřevo: cihlová zeď s připraveným průduchem. Byt je napojen na vlastní plynový kotel, což mu zaručuje jeho nezávislost na topné sezóně. V celém bytě je pak položena dřevěná dubová podlaha. Hlavní ložnici dominuje systém vestavěných italských skříní značky Mobilstella s neobvykle velkým úložným prostorem, druhý pokoj je pak zajímavý zejména svými nasvětlenými výklenky. Podkrovní pokoj se zkosenými okny poskytne ideální útočiště a soukromí návštěvě či dítěti/teenagerovi. Součástí koupelny, vybavené rozměrově nadstandardní vanou s podomýtkovou baterií, je toaleta oddělená posuvnými dveřmi. Byt je zajištěn dvěma vstupními dveřmi, kdy za prvními z dveří se nachází technická místnost s úložným prostorem a s pračkou. Druhé dveře jsou bezpečnostní (třídy 3) značky Adlo.

K bytu náleží 2 parkovací stání na vrchní pojezdové plošině v garáži (výška tedy není problém ani pro SUV nebo jiné vyšší vozidlo). Prostor v garáži je možné využít jako dodatečný úložný prostor např. na lyže nebo pro držáky na kola. Byt se nachází v lokalitě s plnou občanskou vybaveností cca 3min. chůzí na tramvajovou zastávku Klamovka nebo Kavalirka, v těsné blízskosti autobus, pošta, banka, restaurace, obchody, parky, 20 min na letiště. Byt je v osobním vlastnictví. O celý dům se stará korektní SVJ. V uplynulých letech proběhla izolace venkovní fasády, výměna oken, dobudování výtahu, vymalování chodby a výměna vchodových dveří. Měsíční poplatky: ca 4.8 tis. Kč (byt, garáž, fond oprav), ca 1.7 tis Kč spotřeba energii (plyn, elektřina). Kauce: 30 tis. Kč. RK nepsat, nemám zájem!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu157831
Dispozice4+kk
Dostupné od28. 6. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha130
VybavenoNevybaveno
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google