Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyBrněnská, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský kraj

Brněnská, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné3 700 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 1 + kk ve velmi žádané lokalitě Kuřim. Jednotka se nachází v panelovém, celkově revitalizovaném domě - 2009/2010. (Fasáda, lodžie, výtah dle norem EU, stupačky, plastová okna, valstní kotelna pro ohřev TV a ústřeního vytápění)

Samotný byt, orientovaný na Jih, je po celkové, velmi zdařilé rekonstrukci 2010 - nové zděné jádro s prostorným sprchovým koutem, nově rozvedená elektrika v Cu, vestavěné skříně - šatní, botník, věšák na šatsvo a ostaní úložné.

Dále je zde zabudovaná pračka LG Full logig system, renovovaná kuchyňská linka se zánovním elektrickým sporákem a troubou, rozšířený úložný proster naproti lince, rozkládací pohovka pro časté spani, internet KME (+ 300Kč/ měs.)

K bytu přísluší i prostorná, zasklená lodžie (cca 5m2), sklepní kóje, společná, udržovaná malá nebo velká sušárna s možností využítí mandlu a společná kočárkárna.

Cena je složena s nájmu, fondu oprav se zálohou na TV, SV, vytápění a zálohou na elektrickou energii pro 2 osoby - trvale užívající nabízenou jednotku.

Kuřim je velmi dobře vybavenou obcí, kompletní samospráva, Wellnes centrum s letním koupalištěm, tenisové kurty, sportovní hala, stadion, příodní koupaliště Srpek, poliklinika, školky, školy, IDSJMK - dobrá dostupnost do Brna, Tišnova, Veverské Bítýšky a Blanska. Jsou zde i tři supermakety - dva v těsné blízkosti domu, čerpací stanice a mnoho dalších služeb zvyšující konfort bydlení.

Jednotku lze využít k bydlení i podnikání - masážní salon, kadeřnictví, kancelář atd.

Požadavek vratné zálohy ve výši dle dohody min. však 10000,- dle užívání bytu. (na případné opravy atd. způsobené nestandartním užíváním bytu)

VOLNÉ NEJDŘÍVE OD DRUHÉ POLOVINY LISTOPADU 2011

Pozn. Pes a Kočka NE, cena k jednání,

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu157847
Dispozice1+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.