Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 77 m² bez realitkyAkademická, Praha - Malešice

Akademická, Praha - Malešice
Měsíční nájemné14 200 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Pronájem bezbarierového bytu s nádherným výhledem v novostavbě bytovém domě v Akademické ul. 696/3, Praha 10 - Malešice. K bytu náleží garážové stání a terasa 23,5m2. Bez nábytku, bez ledničky a pračky. V koupelně vana, WC zvlášť. Vytápění ústřední dálkové, Kuchyňská linka vč. dřezu, digestoře, sklokeramické varné desky a el.trouby. Místo vhodné pro bydlení i aktivní odpočinek. Před domem velký park, nedaleko les a sportovní areál HECTOR. Dobré dopravní spojení. Za poplatek možnost dalšího garážového stání. Byt k nastěhování od 1.4.2013.

Apartment for rent in new apartment building, situated in Akademická street, Prague 10 - Malešice. Garage parking and terrace 23,5m2 belongs to apartment. Location suitable for living and active relax. Large park in front of the building, forest park and sport facilities HECTOR nearby. Excellent public transport connection. Available in april 2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu158147
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha77
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.