Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyPod Pekařkou, Praha - Podolí

Pod Pekařkou, Praha - Podolí
Měsíční nájemné12 000 Kč


Nabízíme jako přímí majitelé k dlouhodobému pronájmu byt 2 kk v cihlovém domě v Podolí, 3.patro ze 3 bez výtahu, 48 m2, částečně zařízený - nová kuchyňská linka včetně spotřebičů, koupelna s vanou, nová pračka, WC zvlášť, předsíňový nábytek, skříně ve zdi, vlastní plynový kotel na teplo a teplou vodu. Lze dozařídit. Pokoje jsou neprůchozí, orientace na jih. Podlahová krytina PVC, nové koberce, dlažba. Telefonní přípojka zavedena. K dispozici velká komora. Velmi klidné prostředí ve vilové čtvrti pod ČT a City Tower, dobře dostupná lokalita v blízkosti MHD (2 zastávky autobusu nebo 10 min pěšky na metro C Pankrác), krásný výhled, komfortní parkování před domem. Upřednostníme nekuřáky. Kauce ve výši měsíčního nájemného.

Prosíme bez zprostředkování realitní kanceláří.

K nastěhování: 15/3/2009

We are pleased to offer you this 1 bedroom apartment to rent. It is situated in very peaceful area (Podolí) in the third floor without an elevator .The apartment is part furnished – fitted kitchen, bathroom with a bath (including washing-maschine). Furnishing is possible. The apartment is exposed southward. The nearest metro staton is Pankrác (10 minutes walk, 2 stations with the bus, 5minutes walk). The view is stunnig, off street parking.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu15823
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha48
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.