Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 7+1 • 270 m² bez realitkyHorní Maršov - Temný Důl, Královéhradecký kraj

Horní Maršov - Temný Důl, Královéhradecký kraj
Cena2 640 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 715 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Roubená stavba o rozloze 270 m2 pochází z poloviny 19. století a byla využívána jako sklárna. Objekt je v dobrém stavu a procházel pravidlnou údržbou (nová střecha r. 2009). Pozemek o rozloze 1140 m2 umožnuje dostatečnou plochu na parkování. Je zde obecní vodovod a žumpa, topení je ústřední elektrické. V budoucnu je možnost připojení ke kanalizačnímu řádu. Objekt je vhodný pro rekreaci nebo pro komerční využití (penzion, restaurace, apartmány, wellness, chráněná dílna).Objekt se nachází v Horním Maršově, Temný Důl 66, cca. 7 km od Pece pod Sněžkou a 9 km od Jánských Lázní u hlavní komunikace Trutnov - Pec pod Sněžkou.

Timbered building, area of 270 m2 , built in 19th century used as glassworks. The building is in a good condition regularly maintained (new roof - 2009). Land with the area of 1140 m2 allows sufficient space for parking..There is municipal water, cresspool, central heating. In the future, There is the possibilitx to connect tp sewerage system. The building is suitable for recreation or commercial use (guesthouse, restaurants, apartments, spa, sheltered workshop). The building is located approx. 7 km from Pec pod Sněžkou and 9 km from Janske Lázně on the main road Trutnov - Pec pod Snezkou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu158309
Dispozice7+1
VlastnictvíOsobní
Plocha270
VybavenoNevybaveno
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.