Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyZlatnická, Praha - Nové Město

Zlatnická, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Krátkodobý pronájem krásného bytu v centru Prahy. Potřebujete reprezentativní bydlení v ideální lokalitě v centru na dobu 1 týden - 3 měsíce? Vhodné pro manažery, obchodní cestující a návštěvníky Prahy. Byt je plně zařízen luxusním design nábytkem, TV, Wifi rychlý internet, připraven k užívání včetně lůžkovin atd, jen vybalíte Vaše osobní věci a bydlíte. Za poplatek je možno zajistit úklid, přístup do fitness, garážové stání pro Vaše vozidlo či další služby. V okolí kompletní nabídka služeb, restaurací a vynikající dopravní dostupnost.

Short term lease of a beautiful apartment in the very center of Prague. Do you need a representative accommodation in an ideal central location for 1 week - 3 months? Great for managers, visiting professionals and tourists alike. The apartment is fully furnished with luxury design furnishings, TV, Wifi fast internet connection and completely ready for use, inclusive of bedding and towels. You just bring your suitcase, unpack and enjoy! Cleaning, gym access and indoor parking can be arranged at extra cost. All amenities are within walking distance, huge selections of restaurants, bars, shopping, culture and public transport all within 2 minute walk.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu158377
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.