Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 67 m² bez realitkyJeronýmova, Jablonec nad Nisou - Jablonecké Paseky, Liberecký kraj

Jeronýmova, Jablonec nad Nisou - Jablonecké Paseky, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena799 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 427 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


2+1/L v Jablonci nad Nisou

Lokalita: Jeronýmova ulice 9, 466 02 Jablonec nad Nisou

Nabízíme k prodeji družstevní byt 2+1/L (někdy také označováno jako 3KK) , který se nachází v Jablonci nad Nisou – sídliště „Šumava“

Byt se skládá z předsíně (5,5 m2), komory pro uskladnění věcí (2 m2), obývacího pokoje (18,5 m2) se vstupem na prostornou lodžii (2,6 m2), ložnice (20,6 m2), kuchyně s jídelním koutem (12,4 m2) a sociálním zařízením / umakart jádro (1,3 m2). Celková obytná plocha činí 67 m2 (vytápěná 51,5 m2).

Byt je v původním stavu, zásadnější rekonstrukce byly provedeny v celém domě v letech 2009-10, a to výměna všech oken za plastová, nová topná tělesa ve všech místnostech, nový výtah s rozšířenou kabinou a automatickými samozavíracími dveřmi, nová střecha, zateplení. Podlahovou krytinou v obývacím pokoji a ložnici jsou dřevěné mozaikové parkety, v ostatních místnostech linoleum. Do bytu je zavedena přípojka kabelové televize. Před domem je vybudované parkoviště.

Nájemné, včetně energií se pohybuje do 4.800 Kč měsíčně (v závislosti na počtu obyvatel domácnosti a zvolených zálohách).

V blízkosti domu jsou autobusové zastávky MHD č. 2, 4 a 16 (Vysoká ul. nebo u ABB), spoj do Liberce, kompletní občanská vybavenost, nedaleko obchodní střediska TESCO či samostatné potraviny, pošta – vše do 5ti minut chůze.

Bohaté sportovní vyžití v létě i zimě. K přehradě či do přírody v blízkém okolí, zimní sporty, krytý plavecký bazén – vše v docházkové vzdálenosti cca 10 minut chůze.

Byt je volný ihned a je k dispozici.

Prodej (resp. Převod členských práv ve Stavebně-bytovém družstvu LIAZ), lze převést do osobního vlastnictví (žádost zaevidována), družstvo provdí 2x ročně.

Anuita je zcela splacena, na bytě je vázán podíl úvěrového závazku za rekonstrukci domu (měsíčně v nájmu 1.653 Kč).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu158436
Dispozice2+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.