Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitky5. května, Praha - Nusle

5. května, Praha - NusleMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Velice hezký, kompletně zařízený byt v centru Prahy, v domě s výtahem. Součástí bytu je nová koupelna s WC, sprchovým koutem a pračkou, chodba se vstupem do plně vybavené kuchyně (plynový sporák, trouba, lednice s mrazákem a mikrovlnná trouba), samostatný prostorný pokoj s plovoucí podlahou a novým moderním nábytkem, velké úložné prostory (šatna, komora). V předsíni patro s úložným prostorem. Plastová okna orientovaná na jihozápad, slunný, teplý byt. Topení: ústřední dálkové. Voda: dálkový vodovod. Plná občanská vybavenost, výborná dostupnost do centra – 2 min chůze na metro stanice Vyšehrad, 8 min chůze kulturní památka Vyšehrad. V domě žijí velmi slušní lidé. K nastěhování ihned. Preferujeme dlouhodobý pronájem, smlouva na rok s prioritní možností prodloužení.

Very attractive, fully furnished one bedroom apartment in downtown Prague, situated on fourth floor of a classic 5 story brick house (with elevator). Apartment has a new bathroom (WC, shower unit, washing machine); hallway with entrance to fully equipped kitchen (gas cooker, oven, fridge with freezer and microwave); separate spacious bedroom with floating floor and brand new modern, tasteful furniture; spacious storage place (cloakroom, pantry). In the hall there is a deck with stowage place. Plastic windows facing south-west; sunny and bright apartment. District central heating. Long distance water line. In the house there are two self-lock doors. Complete civic amenities. Great accessibility to the center: Vysehrad subway station - 2 minutes on foot; 8 minutes on foot to cultural heritage site of Vysehrad. The apartment complex is inhabited by decent people. Available immediately. Long term lease, one year contract with extension option.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu158484
Dispozice1+kk
Dostupné od3. 11. 2022
VlastnictvíDružstevní
VytápěníVzdálené
Užitná plocha36
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 4 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 313 m (4 min)
PoštaPraha 416
🚘 1 372 m (4 min)
Obchod
🚶 205 m (2 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 519 m (6 min)
RestauraceKrušovická chalupa
🚶 80 m (1 min)
LékárnaLékárna Na Pankráci
🚶 467 m (6 min)
ŠkolaGymnázium Na Vítězné pláni
🚶 383 m (5 min)
Mateřská školaVysehrad Monsters
🚶 652 m (8 min)
SportovištěSimply Pole
🚶 588 m (7 min)
Hřiště
🚶 626 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.