Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 286 m² bez realitkyV Podhoří, Praha - Troja

V Podhoří, Praha - Troja
Cena9 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 494 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Krásný, moderní dům, postavený v roce 2004, ve velmi klidné a exkluzivní části Tróje. Lokalita vhodná pro rodinu či mladý pár milující klid, pohodu a sportovní vyžití (tenis, zoo, cyklistika a bruslení) a cestou domů se potěší pohledem na žirafy. Prostorný obývací pokoj s jídelním koutem, klasickým krbem na dříví a otevřenou galerií s výhledem do zahrady a dolů do kuchyňské části v přízemí. V této části domu jsou velká okna, která dosahují z přízemí na úroveň obývacího pokoje a prosvětlují tak celý prostor. 2 ložnice a 2 koupelny se nacházejí v patře domu. Jedna koupelna se sprchovým koutem je přímo v hlavní ložnici a druhá samostatná koupelna s vanou, WC a podlahovým topením na stejném patře mezi ložnicemi. Další samostatná toaleta se nachází v přízemí domu. Terasa s pergolou jsou situovány ve spodní části zahrady směrem na JZ. Parkování je možné v garáži a před ní.

Beautiful, modern, airy, semi-detached house built 2004, in a quiet, exclusive area of Troja. Fantastic location for families or young professionals who would enjoy great facilites right nearby (tennis, zoo, biking, roller-blading) or simply to see giraffes and zebras on the way home! Large open-plan living/dining room with a fireplace for extra warmth and atmosphere in the winter. Spacious kitchen/breakfast room faces onto the back garden. Two large bedrooms: master bedroom has an ensuite bathroom with standing-room shower. Main bathroom has bath and underfloor heating. Garden runs along the side and back of the house with a South-West facing terrace and pergola. Private drive/parking space and large garage.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu158584
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha286
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.