Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyPoděbradova, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Poděbradova, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena1 185 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 026 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej velmi hezkého bytu 3+1 v osobním vlastnictví v Moravské Ostravě na ulici Poděbradova s krásným výhledem na historické centrum města a Novou radnici. Byt je umístěný ve 12. poschodí z 16. Velmi žádaná lokalita, 5 minut pěšky do centra, parkování u domu, veškeré služby v dosahu (MHD, škola, školka, obchody, restaurace, kina, divadla, park, sportovní centra).

Dům byl kompletně rekonstruován v roce 2007, je zateplený, nová plastová okna, nové výtahy, opravené lodžie, vstupy do domu, schránky, zvonky, vyměněny stupačky teplé a studené vody, instalován kamerový systém, kabelová televize. V domě jsou slušní obyvatelé.

Celková plocha bytu je 73 m2, lodžie. Velmi hezký, světlý, udržovaný byt po částečné rekonstrukci. Velká čtvercová kuchyň se vstupem na lodžii, původní zachovalá kuchyňská linka, ve všech místnostech nové plovoucí podlahy, v předsíni, koupelně a wc je dlažba. Renovovaná koupelna + wc, obklady, dlažba, koupelna je zvětšená - prostor pro pračku. Velká předsíň, renovované interiérové dveře a zárubně.

K bytu patří prostorná komora na uzamykatelném patře a sklep. Nízký nájem. Byt není v exekuci.

We are selling a beautiful flat on Poděbradova street. If you like the pictures, you can contact us by email byt-ostrava-podebradova@seznam.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu158760
Dispozice3+1
Podlaží12
Typ budovyPanel
Plocha73
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.