Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyJilemnického, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Jilemnického, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízíme dlouhodobý pronájem velmi pěkného, zrekonstruovaného a částečně vybaveného bytu v cihlovém domě v klidné a velmi vyhledávané čtvrti. Byt je ve zvýšeném přízemí a je po celkové rekonstrukci - včetně všech sítí (kuchyň, koupelna, podlahy - keramická dlažba na chodbě, koupelně a kuchyni, plovoucí podlahy v obývacím pokoji a v ložnici, elektrické rozvody, stoupačky). V každé místnosti je ústřední dálkové topení.

Možnost snadného parkování před domem na nově vybudovaných plochách bez omezení. V okolí je veškerá občanská vybavenost a dostupnost služeb, obchodů, škol a podobně. Kvalitní a frekventované spojení do centra, cca 10 min MHD, stejně jako na nádraží vlakové i autobusové.

(Cena včetně záloh na energie - doúčtování dle skutečného stavu, služeb, internetu a kabelové televize)

Byt je volný IHNED!

+ kauce ve výši 20 000 Kč před nastěhováním (vratná po vyklizení bytu a převzetí majitelem bez závad a poškození). Kauci nelze využít jako platbu pronájmu.

We are offering long term let of very pleasant, partially furnished apartment in a brick town house, in quiet and sought-after part of town. Flat is on elevated ground floor, and is after complete refurbishment (kitchen, bathroom, wooden-laminate floors in living room and bedroom and ceramic tiles in the hallway, bathroom and kitchen, all new electric wiring and sockets, lighting, plumbing etc… to fit requirements of a modern household). Every room has individually controllable central rating (radiators).

Possibility of ample and easy parking in front of the house on newly built residential parking spaces. (No payment or permits required) All amenities are in the area (one minute walk to local shops, cafes, wine bar, good pubs, bakery and also well equipped large gym and squash, kindergarten and two primary schools, two hypermarkets within 5 to 10 minutes walk or by car) There is also good quality and frequent bus or trolleybus connection to the centre of town or to train and bus station, approx every 10 minutes. Area also well served by night busses. (Price is including deposits for electric energy and water. In case of underpayment or overpayment, exact charges will apply, and will be offset on annual basis. Unlimited internet and cable TV, services, such as domestic waste charges, cleaning of common areas, property management. Payable monthly in advance. Security deposit of 20 000 Kč is payable before moving in. Deposit will be returned after vacating the property and handover to landlord without any damages, including furniture, appliances and equipment. It is not acceptable to use deposit as payment of rent.)

Apartment is available IMMEDIATELY.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu158802
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.