Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkySochařská, Praha - Bubeneč

Sochařská, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 470 Kč

+ Poplatky za služby340 Kč


Přímý majitel nabízí (bez provize) k pronájmu byt 2+kk, 55 m2, Praha 7-Bubeneč, ul. Sochařská 13. Jedná se o byt 6let po kompletní rekonstrukci. Nachází se ve 2.np. zrekonstruovaného cihlového domu s novým výtahem, má 2 samostatné neprůchozí pokoje. Obývací pokoj s kuchyňským koutem je orientován na východ, ložnice na západ do dvora. Byt se nabízí jako částečně zařízený. K dispozici je kuch.linka s lednicí,plynovým sporákem s elektrickou multifunkční troubou a s myčkou,automatická pračka. (foto kuchyně pořízeno před instalací myčky a lednice) V koupelně je vana,el.vyhřívaná podlaha, WC je umístěné v samostatně. Na podlahách keramická dlažba, v pokojích plovoucí podlaha. Vytápění a ohřev vody vlastním plynovým kotlem s týdenní regulací teploty, Možnost tel. přípojky a internetu UPC.Parkování v ulici na karty.Dům je hned u Stromovky a jeho poloha má všechny výhody centra. V nejbližším okolí veškerá občanská vybavenost, spousta restaurací, obchodů, pošta, atp. Do 100m Stromovka,dětská hřiště,do 200m škola,školka,Billa. Výborné spojení MHD, jak do centra, tak do Dejvic. Cca 200m daleko na Letenském náměstí jsou tramvaje (i noční), do centra jedou 8 minut, na Hradčanskou 5min. 10minut pěšky je metro C Vltavská. Cena 12.470 + 340/os.(voda a služby) + el. a plyn dle spotřeby.Volné ihned.

Direct owner offers (without commissions) for rent apartment 2+kitchenette, 55 m2, Prague 7-Bubeneč, Sochařská 13. It is a flat 6 years after complete renovation. It is in 2.nd floor of a renovated brick building with a new lift and has 2 separate rooms. Living room with kitchenette isoriented to the east, a bedroom to the courtyard to the west. (Layout arrangement is in the photos) The apartment is offered as partly furnished. There is a kitchen unit with electric multifunction oven, gas cooker, dishwasher, combined refrigerator. (Photo of the kitchenette is made before the instalation of the dishwasher and the fridge) The bathroom has a bath tube, electric floor heating. Toilet is located separately, there is a small wash basin. The hall, bathroom and toilet have floor made of ceramic tiles, in the other rooms is a floating floor. Heating and hot water is provided by gas boiler with its own weekly temperature control. There is a high speed and unlimited Internet access via UPC. Parking on the street with a resident card. The house is next to Stromovka park and its location has all the advantages of the city center. In the immediate surroundings are all amenities, lots of restaurants, shops, post office, etc.. Within 100m is Stromovka park, playgrounds, within 200m school, kindergarten, supermarket Billa. There are excellent public transport links to the center and Dejvice as well. 200m away at Letna Square is a tram stop (also night links), which goes to the center 8 minutes, to the metro Hradčanská line A 5min, 10 minutes walk from the house is metro Vltavská line C. The price is 12.470czk plus 340czk per person (water and services) + el. and gas according to consumption. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu158854
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.