Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyJílovská, Praha - Braník

Jílovská, Praha - BraníkČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 400 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


REZERVOVÁNO DO 15. 10. 2011 !!!!

Nabízíme pronájem družstevního bytu 3+KK s balkonem o obytné ploše 68 m 2 (obytný prostor 56 m2 + zasklený balkon 7,5 m2 + šatní prostory) na omezenou dobu od října 2011 do srpna 2012 s možností prodloužení nájemní smlouvy do srpna 2013.

Byt se nachází v posledním 11 patře panelového domu s výtahem na sídlišti Bráník - Novodvorská. Dům se nalézá v klidné části sídliště nedaleko bránického lesa v blízkosti nákupního střediska, základních škol a mateřské školy s výhledem na dětské hřiště. Zastávka autobusů je vzdálena cca 3 min chůze, doprava k metru B Smíchovské nádraží a C Kačerov trvá busem do 20 min.

Byt je tichý a byl před šesti lety rekonstruován. Stěny tvoří zdvojený sádrokarton s protihlukovou úpravou, podlaha je parketová v koupelně a na samostatné toaletě je dlažba. V pracovně a dětském pokoji jsou zřízené šatníky s úložným prostorem.

Koupelna obsahuje vanu a sprchový kout, po domluvě je možné využít i pračku a sušičku prádla. Teplá voda a ytápění a je ústřední, v koupelně je navíc elektricky vytápěná podlaha. V kuchyni je vestavěná lednice se samostatným mrazákem, dále plynový sporák s elektrickou troubou. Kuchyň neobsahuje myčku nádobí!

Obývací pokoj s kuchyní je situován na východ, dětský pokoj s pracovnou na západ. Ve všech pokojích je možnost připojení na internet, v pracovně a obývacím pokoji je i sdířka pro televizní signál. Televizní a internetovou kabelovou síť zajišťuje UPS. Případně zde můžeme zanechat starší malý televizní přijímač a starou hudební věž.

Byt k pronájmu nabízíme bez nábytku a bez komory (sklepa). V případě pronájmu budeme upřednostňovat nekuřáky. V dětském pokoji a pracovně bychom rádi zachovali konstrukční policové prvky nebo alespoň zdířky pro nábytek jež budeme po našem návratu používat a malbu jež je v pokoji s kuchyní a chodbě medová, v dětském pokoji růžová a v pracovně a sociálních zařízeních bílá.

Byt je opatřen plastovými okny, bezpečnostními vstupními dveřmi, vstup do výtahu je kódován. V domě jež byl před čtyřmi lety zateplen se nalézá ordinace gynekologa, přez všední dny je otevřen hlavní vchod který se v noci zamyká. Zvonek, interkom a elektrické ovládání vstupních dveří je funkční. Ve vchodě se v současné době nenachází sociálně problematičtí nájemníci.

Vzhledem k výše uvedeným omezením nabízíme pronájem tohoto bytu za nájemné 8.500 Kč + zálohy na energie, služby, veřejné osvětlení, výtah, odpad a poplatky za televizi a internet které podle spotřeby a počtu nájemníků odhadujeme na 2.500 až 4.000 Kč. Byt nabízíme bez poplatků realitní kanceláři. Požadujeme pouze vratnou zálohu ve výši jednoho nájmu a předpokládáme platbu měsíčního nájemného předem vždy do 10. dne měsíce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159015
Dispozice3+kk
Podlaží11
Typ budovyPanel
Plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.