Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyPod strání, Praha - Strašnice

Pod strání, Praha - StrašniceVybaveno
Cena2 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 938 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji slunný byt v OV 3+kk/68m2 včetně lodžie a nádherným výhledem v panelovém domě cca 200m od metra Skalka. Orientace bytu na východ. Nízké poplatky (fond oprav cca 600 Kč, v domě již vše hotovo, není třeba spořit). Byt je tichý, dům je v klidové zóně.

Byt se nachází v 11. patře bezbariérového 12 patrového domu u dětského hřiště. Dům je zateplený, má 2 velké výtahy, vstup na čipy, kamerový systém.

Byt má zděné jádro, nové rozvody elektřiny, koupelnu s rohovou vanou, samostatné WC, bezpečnostní vchodové dveře, plastová okna Vekra, zasklenou lodžii Optimi, plovoucí podlahy a dlažbu.

Vnitřní dveře jsou zrekonstruované s obložkami futer a dveře do kumbálu a pokoje u lodžie jsou zasouvací. V bytě je k dispozici v ceně vestavěný nábytek dětského pokoje (lze odstranit).

K bytu patří sklep cca 2m2 v suterénu. Uzamykatelná kočárkárna/kolárna je k dispozici v přízemí domu.

V bezprostředním okolí je plná občanská vybavenost, Albert, Billa, Tesco, škola, školka, hřiště, kurty, restaurace, park Guttovka.

Součástí bytu je kuchyňská linka se spotřebiči (lednice, myčka, pračka, trouba, sporák plyn, digestoř) a nábytek (dětský pokoj, pracovna, zádveří, koupelna..).

V bytě jsou rozvody TV, internet (O2 ADSL) internet a další.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159019
Dispozice3+kk
Podlaží11
Typ budovyPanel
Plocha68
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.