Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 91 m² bez realitkyJana Přibíka, Praha - Vysočany

Jana Přibíka, Praha - VysočanyVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Od prosince nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 3kk v osobním vlastnictví o velikosti 82m2 + balkon 9m2 s orientací na severozápad. K bytu patří vnitřní parkovací stání a sklep. Ostraha v arealu a tedy žádné krádeže. Byt se nachází v projektu Dvůr nad Rokytkou v ulici Jana Přibíka. Velmi dobre standardy bytu. Byt je v 3.NP z 5 pater a je 2 roky starý (novostavba).V bytě je plně vybavená kuchyňská linka včetně myčky,indukční desky a trouby.Vestavěné skříně na chodbě a v ložnici + koupelna. Všude plovoucí podlahy, vstupní bezpečnostní dveře, žaluzie, sítě v oknech. Jedna koupelna s toaletou + jedna toaleta navíc. Součástí bytu je i částečně vybavení. Výborné spojení do centra přes Palmovku (max. 25 minut). Hned vedle areálu je obchod Albert a přímo z bytu můžete vyjet na kolečkových bruslí na cyklostezku v Praze. Součástí areálu pískoviště pro děti a blizký park Podvinní. Na kole se dá jet po stezce až do Klecan přes Troju. Cena je 14000,- + 5000,- poplatky.

Nevolejte RK

Email: erika.kusakova@vodafone.com

Tel.: 777350029

Since December, we offer to rent an apartment in private ownership 3kk size 82 m2 + 9 m2 balcony oriented to the northwest. The apartment includes indoor parking and cellar. Security guard on premises and therefore no theft. The apartment is located in the project in court over Rokytkou Přibík John Street. Very good standard apartment. The apartment is in 3.NP and is 2 years old.In the apartment has a fully equipped kitchen including dishwasher, induction plates and owen.Vestavěné cabinets in the hallway and bedroom and bathroom. All floating floors, entrance security doors, shutters, windows network. One bathroom with toilet + one extra toilet. The apartment and facilities. Close to the center through Palmovka (maximum 25 minutes). Immediately adjacent to the Albert and trade directly from the apartment can go roller-skating on bike path in Prague. The area and sandpit for children nearby park Podvinný. On a bike you can ride along the trail until Klecany over Troy.

Email: erika.kusakova@vodafone.com

Tel.: 777350029

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159047
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha91
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.