Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 63 m² bez realitkyPod Vrchem, Plzeň - Lobzy, Plzeňský kraj

Pod Vrchem, Plzeň - Lobzy, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč


Pronajmu prostorný byt 2+l, v 6.patře v klidné části města, ulice Pod Vrchem. Přímo před domem je zastávka trolejbusu č. 15 a autobusu č. 30 (do centra města 10 min.), parkovací stání u domu, přes ulici Lobezský park s řekou Úslavou, v dosahu sportovní vyžití – bazén, Rapid sport park, tenisové a beach kurty, inline dráha. Dům je zrekonstruovaný. Byt starší, avšak zařízený. Jsou v něm nová plastová okna, šatna a umakartové jádro v němž je průchozí WC a koupelna. Z předsíně je vchod do obou pokojů, kuchyně i WC. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, pračkou, plynovým sporákem a lednicí. V pokojích jsou dřevěné parkety, které jsou překryté koberci, úložné prostory, knihovna, dvojlůžko, pohovka atd.

Cena nájemného je 7.500 Kč + 2.200 Kč energie. Vratná kauce ve výši měsíčního nájmu. Možnost prohlídky po telefonické domluvě. Vhodné pro mladý pár či studenty nekuřáky. V případě zájmu prosím kontaktujte: 775 022 237 nebo email: iva.masa@centrum.cz.

RK PROSÍM NEVOLAT.

K nastehovani ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159063
Dispozice2+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha63
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.