Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 156 m² bez realitkyPod Hájem, Zdiby - Brnky, Středočeský kraj

Pod Hájem, Zdiby - Brnky, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím k prodeji za 5,7 mil. Kč, nebo k dlouhodobému pronájmu s případným odkupem rodinný dům se zahradou v klidné oblasti na sever od Prahy. Netradičně řešený s obývákem bez stropu. Hned vedle lesa v přírodě a zeleni. Auto nutné. Stání pro auto je součástí domu. Velmi dobře zateplený. Topení na elektřinu a kotel na dřevo Atmos. Kombinace podlahovka, radiátory, krbová kamna. Napojen a hlídán PCO. Možnost WiFi internetu, nová TV anténa. Vhodné pro rodinu s autem. Zahrada cca 400 m2. Zařízení dle dohody - možno plně vybavený i nevybavený. K nastěhování ihned.

We offer sell the house with garden in a quiet area north of Prague, or long term rental. The price 5,7 mil. CZK. Untraditional design of with the living room without a ceiling. Right next to the forest in the nature and the countryside. Car is necessary. Parking space is part of the house. Very well insulated. Heating with electricity and Atmos wood boiler. Combination underfloor heating, heaters, stoves. Connected and monitored by the Security Company. The possibility of WiFi Internet, a new TV antenna. Suitable for a family with a car. Garden of about 400 m2. Devices according to the agreement - can be fully equipped or unequipped. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159215
Dispozice5+kk
Podlaží3
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha156
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.