Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 288 m² bez realitky05730, Valašská Bystřice - Valašská Bystřice, Zlínský kraj

05730, Valašská Bystřice - Valašská Bystřice, Zlínský krajVybaveno
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 785 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme dvě rekreační chalupy se společnými pozemky a přístupovou cestou v obci Valašská Bystřice v „Chráněná Krajinná Oblast“ Beskydy.

1. Napůl zděná-roubená chalupa 3+1 s jedním nadzemním podlažím a půdou v sedlové střeše má zastavěnou plochu 76 m2 a obytnou plochu 65 m2. Objekt je částečně omítnut vápennou omítkou s nátěrem, převážně obložen palubovým obkladem, střešní krytina pálená taška, okna dřevěná zdvojená, vytápění lokální na tuhá paliva, WC splachovací, koupelna se sprchovým koutem a umývadlem. Objekt je napojen na přípojku elektřiny a vody, splaškové vody jsou svedeny do žumpy společné pro oba objekty.

2. Zděná chalupa 2+1 s jedním nadzemním podlažím a podkrovím má zastavěnou plochu 83 m2 vč. přístavby dřevěné kůlny, celková obytná plocha činí 84 m2. Objekt je obložen palubovým obkladem s nátěrem, střešní krytina pálená taška, okna dřevěná zdvojená, vytápění lokální na tuhá paliva, WC splachovací, koupelna s umývadlem. Objekt je napojen na přípojku elektřiny, se studnou, splaškové vody jsou svedeny do žumpy společné pro oba objekty.

Příslušenstvím je samostatný zemní sklípek se zastřešením a dřevěná stodola půdorysu L o zastavěné ploše 77 m2 a postavená na vlastním pozemku o výměře 178 m2. Pozemek by bylo možno využít k výstavbě nového objektu – vzhledem k umístění v rozsáhlém chráněném území se jedná o lukrativní část nemovitosti.

Celková výměra stavebních pozemků činí 1455 m2, výměra ostatních pozemků zahrady, které jsou umístěny převážně ve svažitém terénu, činí 425 m2. Nemovitosti jsou umístěny na okraji obce v blízkosti lesa. Jedná se o klidnou lokalitu v oblasti Hostýnsko-vsetínské hornatiny v CHKO Beskydy. Centrum obce se základní občanskou vybaveností je vzdáleno 2 km, Vsetín 30 km, Valašské Meziříčí 10 km. Z Ostravy jsou nemovitosti vzdáleny cca 65 km.

We offer two holiday cottages with common land and access road in the village of Wallachian Bystřice in ”Protected Landscape Area of“ Beskydy.

1st 3 +1 brick half - timbered house with one floor above ground and soil in the saddle roof has a built-up area of 76 m2 and an area of 65 m2. The building is partially plastered with lime plaster coat, lined with mostly palubovým cladding, roofing clay tiles, wooden double windows, heating, local solid fuel, flush toilet, bathroom with shower and washbasin. The building is connected to the connection of electricity and water, sewage water is drained into cesspools common to both objects.

2nd Brick house with 2 +1 and one above ground floor loft has a built-up area of 83 m2 incl. extension wooden shed, total living space is 84 m2. The building is lined with tiles painted palubovým, roofing clay tiles, wooden double windows, heating, local solid fuel, flush toilet, bathroom with washbasin. The building is connected to the connection of electricity, with well water, sewage water is drained into cesspools common to both objects.

Accessory is a separate ground cellar to roof and a wooden barn floor plan built-up area of the L 77 m2 and built on their own land with an area of 178 m2. Land could be used to construct a new building - due to the location in a large protected area is a lucrative part of the property.

Total area of building land is 1455 m2, area of other land gardens, which are located mostly in hilly terrain, is 425 m2. The properties are located on the outskirts of the village near the forest. It is a quiet location in the Highlands Hostýnské-Vsetin in the PLA Beskydy. Center of the village with basic amenities is 2 km, 30 km Vsetin, Valasske Mezirici 10 km. In Ostrava the property about 65 km away.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159247
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha288
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.