Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyJitravská, Praha - Střížkov

Jitravská, Praha - StřížkovVybaveno
Cena2 495 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 581 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím pěkný byt 2+kk o rozloze 49 m2, který se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlové novostavby z roku 2004. Byt je světlý a slunný s orientací na jih, v klidné rezidenční lokalitě s výbornou dopravní dostupností do centra. Obývací pokoj spolu s kuchyňským koutem, ložnice, chodba, koupelna a samostatné WC (dohromady 45 m2), k bytu náleží prostorný sklep (4 m2). Nová kuchyňská linka (včetně spotřebičů)a vestavné skříně na míru v ceně. Rezervované parkovací stání před domem, možnost dokoupení parkovacího stání v garáži. Nízké náklady na bydlení 1.800,-Kč/měs bez elektřiny!!! V blízkosti škola, školka, Poliklinika Prosek, 6 minut pěšky na metro Střížkov!!! Volný od 1.1.2012. Osobní vlastnictví s možností čerpání hypotéčního úvěru. Rád poskytnu detailní informace, případně prohlídku bytu. Jsem přímý majitel! RK volejte jen s konkrétním zájemcem!

I offer a nice apartment (floor area 49 m2), located on the 4th floor of a new building. The apartment is bright and sunny, oriented to the south, in a quiet residential area with excellent transport accessibility of the city center. Living room with kitchen, bedroom, hall, bathroom, separate toilet (overall 45 m2), big cellar (4 m2). A new fitted kitchen and cabinets(in the bedroom and the hall) are included. Wooden flooring in the living room, carpet in the bedroom, tiles in the hallway, the bathroom and the toilet. Reserved parking space in front of the house, the possibility of buying a parking space in the garage. Low monthly charges 1.800 CZK with extra charge for electricity!!! Near schools, kindergartens, Health Center Prosek, 6 minute walk to the subway Strizkov!!! Available from 01/01/2012. Private ownership, sale directly from owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159503
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha49
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.