Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyPod Klamovkou, Praha - Košíře

Rezervováno
Pod Klamovkou, Praha - KošířeVybaveno
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabizim plne vybaveny 2+kk byt v novostavbe k pronajmu. Byt je v pekne centralni a zelene casti Prahy 5, pouhe 2 min od zastavky tramvaji do centra, 5 min na metro Andel. Veskere sluzby (banka, obchody, lekarna, restaurace, bary) v miste. Byt je ve tretim patre s vytahem a je plne vybaven jak modernim nabytkem tak spotrebici. Z bytu je pekny vyhled jak do zelene tak na hlavni ulici. Zaroven ma byt mensi balkon a ulozne prostory. Volny od 1. prosince 2017. Prvni prohlídky možné po 19:00 nebo před 9:00 ráno od 1. listopadu po vzájemné dohodě.

One bedroom apartment in new residential development in vibrant part of Prague 5 - Smichov. All amenities close by including bars, restaurants, banks, shops, post office, pharmacy and more. 2 mins from tram stops to centre within 15 mins or 5 mins to Andel tube station. Fully furnished including all appliances. Plenty storage space and balcony with nice views. Parking in front of house. Available from 1st December 2017 and viewings possible after 7pm or before 9am from 1st November upon agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159541
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.