Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 240 m² bez realitkyTeplá - Heřmanov u Starého Sedla, Karlovarský kraj

Teplá - Heřmanov u Starého Sedla, Karlovarský krajČástečně vybaveno • Parkování • Sklep 20 m²
Cena3 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 571 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím chalupu na jižním okraji vesničky Heřmanov, v oblasti lesů a pramenů Mariánskolázeňska a Tepelska.

Dům je samostatný, zastavěná plocha 240 m2 a zahrada/pozemek 1.520 m2...dům je částečně kamenný s cihlovou přístavbou pozdějšího data...nachází se uprostřed oplocené zahrady situován na jihozápad, na zahradě ovocné stromy (třešeň, slíva, jabloň, rybíz) a na hranicích pozemku místy vzrostlé stromy. Je zde ticho a klid....chalupa i zahrada jsou průběžně udržované, dům je částečně rekonstruovaný a modernizovaný.

V posledních 20ti letech zrekonstruovány nové rozvody vody v plastu, vnitřní kanalizace včetně nové koupelny se splach. záchodem (vně trativod), nové elektro v mědi včetně rozvaděče (dům, stodola, půdy), izolace podlah, betonáž a nová dřevěná podlaha v kuchyni i v pokoji, vybudování pokoje/mansardy s předsíňkou v prostorách půdy, přestavba býv. chléva na dílnu, částečná asanace vnitřních omítek, izolace domu...dále 2009 přístavba nové dřevěné kolny, 2014 venkovní altánek, 2016 rekonstrukce pokoje, 2017 nová příjezdová cesta, 2020 nový přední plot ... apod. Vytápění kamna na pevná paliva (dřevo), na půdě možnost dalších vestaveb...

V přízemí je útulný byt 2+kk s koupelnou, vedle dílna a menší místnost /sklad - bývalá kovárna, v patře letní mansarda s předsíňkou a dvě půdy. V chodbičce původní kamenná dlažba. Voda ze studny (výborná), studánka i ve sklepě..... bojler, vytápění kamna na dřevo, plyn není, částečně podsklepeno, příjezd až k domu.

Na dům navazuje stodola, prostorná, v původním stavu...využitá, ale jíž vhodná k postupné rekonstrukci.

Za plotem pole, dále louka a les, výhled do krajiny, okolí plné lesů, hub, pastvin a zapomenutých míst, v blízkosti možnost koupání…

Předností nemovitosti je také její umístění , bez přímých sousedů na klidném okraji vísky, v blízkosti přírody i celkovou dostupností do civilizace. Opravdu tiché a romantické místo, kde lze za poměrně rozumnou investici dosáhnout luxusního bydlení či rekreování v lázeňské oblasti. Kdo hledá klid a útulnou chaloupku s částečnou možností vlastní realizace a ocení polohu, je chalupa ideální...naprosté soukromí. Lze hned užívat.

Veškerá občanská vybavenost v 5 km vzdálené Teplé....dále Mariánské Lázně 20 km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159671
Dispozice3+kk
Plocha pozemku1 520
Podlaží2
Typ budovyOstatní
StáříNad 50 let
VodaStudna
Užitná plocha240
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 20 m²
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.