Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 25 m² bez realitky5. května, Praha - Nusle

5. května, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronájem zařízeného bytu 1+kk, 25 m2, ve 4.patře cihlového domu s novým výtahem na Praze 4. Byt se nachází 2 min. od metra Vyšehrad v blízkosti Paláce kultury, Pankráce. Odhlučněná, plastová okna. V bytě je koupelna se sprchovým boxem s tryskami + WC, pračka. Kuchyňský kout s barovým sezením. Pokoj s TV. Možnost internetu. Cena celkem 11 000,- Kč i s poplatky pro 1 os. + kauce je 2 měsíční nájem. Vhodné i pro zahraniční studenty. Neumožňujeme přihlášení k trvalému pobytu. K nastěhování hned.

Rent a apartment 1 + kk, 25m2, on the 4th floor of brick building with an elevator. The apartment is located 2 min. from Vysehrad metro near the Palace of Culture. The apartment has a bathroom with shower box with jets and WC, kitchenette, room with TV. Total price 11 000, - CZK + fees with the deposit of 2 month's rent. Suitable for 1 person.Great for students!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159820
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha25
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.