Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 45 m² bez realitkyAntala Staška, Praha - Krč

Antala Staška, Praha - Krč
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby4 228 Kč


Garsoniéra je v nedávno postaveném rezidenčním domě. Bezpečnost je zajišťována stálou službou v recepci. Okna garsoniéry jsou orientována na jih s krásným výhledem na údolí mezi Pankrácí a Lhotkou. Kuchyňská linka je kompletně vybavená - indukční varná deska, digestoř, mikrovlná trouba, pečící trouba s grilem, lednička s mrazícím boxem, myčka nádobí. V ceně pronájmu je užívání garážového stání v garážích v suterénu budovy a sklepní kóje. Garsoniéra je k dispozici od 1.9.2016.

Studio apartment is situated in condominium building. The windows are looking south with beatiful sight over green valley. Kitchen is fully equipped with ceramic glass induction hub, cooking hood, microwave oven, owen with grill, dishwasher and fridge with freezer. Parking lot in underground parking and cellar box are provided with rented studio apartment (with no additional charge). Studio is available starting from Sep 1 2016.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159875
DispoziceGarsoniéra
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha45
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.