Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 170 m² bez realitkyZa cihelnou, Statenice - Statenice, Středočeský kraj

Za cihelnou, Statenice - Statenice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena7 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 716 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji RD 6 + kk, v krásném tichém místě obce Černý Vůl, 15 min. od stanice M Dejvická, 10 min. od letiště.

Pasivní dům postavený certifikovanou firmou pro pasivní domy; jeden z mála, který je možno ihned koupit, a ne stavět! Minimální až takřka nulové náklady na vytápění a provoz domu – jedinečná investice do budoucna! Ihned volný k nastěhování.

Nestandardní řešení ve třech úrovních s jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím (návrh architekt Ing. arch. Ivo Štaudner), možnost úpravy na dvougenerační dům.

Přízemí zahrnuje vstupní prostory, samostatný WC a koupelnu, obývací pokoj s kuchyní, jídelnou s východem na terasu a další 2 samostatné obytné místnosti. V obývací části příprava pro krbová kamna.

V podkroví 1 velká rohová místnost a 1 ložnice + velká šatna (s možností rozdělení pro každý pokoj zvlášť), otevřená pracovna na zvýšeném patře, velká koupelna s WC.

V celém domě masivní dřevěné podlahy, v každé koupelně podlahové topení s termostatem.

Na pozemku (875m2) samostatně stojící otevřený přístřešek pro parkování dvou motorových vozidel.

Poloha domu zajišťuje nerušené soukromí, krásný výhled do údolí a okolní krajiny, v zahradě obklopující dům ze dvou stran možnost umístění bazénu.

Samostatná obec Statenice se nachází těsně při vyhledávané městské části Prahy 6. Autem 5 min. na okraj Prahy, 10 min. na letiště, bus PID na metro Dejvická (cca 20 min.).

Ve Statenicích anglická MŠ, v okolních obcích řada dalších MŠ i ZŠ (1. i 2. stupeň), ZUŠ Roztoky, mezin. škola Riverside school v Roztokách, v nedalekých Nebušicích International School of Prague.

Tesco, Albert, Lidl, fotbalové hřiště, tenis, cyklo a inline trasa podél Vltavy, jezdecký klub. V nedalekých Tuchoměřicích vyhlášená restaurace "Auberge de Provence".

Černý Vůl a okolí jsou vyhledávanou rekreační oblastí Prahy a oblíbeným cílem výletů a vycházek. Prochází zde řada značených turistických cest a nově též cykloturistických tras.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu160029
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
Užitná plocha170
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.