Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 7+1 • 280 m² bez realitkyNad Kundratkou, Praha - Libeň

Nad Kundratkou, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč


Nabízíme k pronájmu rodinný řadový dům se zahradou, který se nachází v ul. Nad Kundratkou v Praze 9 v příjemné, klidné lokalitě obklopené zelení, s krásným výhledem. Jedná se o řadový objekt se třemi nadzemními podlažími a jedním polo-suterénním podlažím. Celková užitná plocha domu činí 280 m2, plocha zahrady činí 200 m2. Dům poskytuje 7 obytných místností, 2 kuchyně, 3 koupelny s WC, a prádelnu, překrásná je balkonová terasa s výhledem na celé město ve III. NP. Je zde výborné dopravní spojení, metro C, autobusy MHD a kompletní městská infrastruktura. V blízkosti se nachází mateřské, základní a střední školy s výukou v angličtině a němčině - The English College in Prague, německá základní škola a německé gymnázium Thomase Manna a další. Kontaktujte prosím majitelku: paní Hladíková, mob.tel.:721882040

We would like to offer for lease a spacious sunny house with garden located in the street Nad Kundratkou, Praha 9, in a pleasant green area with a beautiful view to the town. The four storey house offers seven spacious rooms, two kitchens, three bathroonms with toilets and loundry room, there is a terace with a marvelous view on the third floor. Totally there are 280 sq.m. of floor space and 200 sq.m. of garden area to your disposal. There is a good traffic connection - underground (metro) and lots of city bus lines in the near distance. Schools and secondary scholls (English and German language schools - The English College in Prague, Thomas Mann School) are located in the neighbourhood.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu160066
Dispozice7+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha280
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.