Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 73 m² bez realitkySlezská, Praha - Vinohrady

Slezská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 084 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím hezký, světlý, prostorný byt 3+kk o ploše 73 m² ve 2. patře pěkného, prvorepublikového, cihlového domu s výtahem. V bytě jsou nově zrekonstruované elektrické rozvody, voda, koupelna a WC umístěné samostatně. Výhodou je velká vstupní hala a komora v bytě + sklep. Z chodby je přístupný asi 2 m² velký balkon společný se sousedem. Vytápění plynem, teplá voda z vlastního nového el. bojleru. Kuchyňská linka je připravena na připojení plynového i elektrického sporáku. Vnitřní dispozice bytu lze upravit – místnosti jsou rozdělené příčkami (nenosnými zdmi). Byt se nachází v postranní ulici klidné rezidenční části Vinohrad s veškerou občanskou vybaveností v okolí. Dětské hřiště, škola 50m. Vzdálenost MHD - metro A- Flora 4minuty chůze, 5 min Jiřího z Poděbrad, 2 minuty na tram linky 11 nebo 10,16. Parkování před domem bez problémů. Byt prodává majitel – cena se nezvyšuje o provizi. V případě zájmu jsou v ceně právní služby i zajištění hypotéky. K nastěhování ihned. Tel:725296256 nebo 739328136,

email:lv1198@seznam.cz

I am offerring beutifull 3 kt flat after reconstruction - 2 bedrooms and 1 living room with kitchenette, toilet and bathroom separately, large entrance hall, and closet in the flat + basement. There is a small balcony shared with the neighbour available from hallway. The lay-out of the flat is changeble – there ar no supporting walls. The flat is situated in third floor of nice cubistic brick house from 1930´s in quiet street of prestigeous area of Vinohrady. Underground Flora-green line-four minutes, tram 11 or 10,16 two minutes walking distance, school nearby, many pubs and restaurans, gym, swimming pool, shopping centre Flora, and parks in ambience.

call on 725296256 or send an email and we will call you back

email: lv1198@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu160074
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha73
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.