Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyOldřichova, Praha - Nusle

Rezervováno
Oldřichova, Praha - Nusle
Měsíční nájemné15 300 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Od 1.10.2016 Nabízíme k pronájmu byt 3+kk, 75m2 v OV v Praze 2, ul. Oldřichova. Byt je po celkové, velmi kvalitní rekonstrukci. V bytě je nová kuchyňská linka vč. spotřebičů. Z prostorné předsíně je vstup do samost. kuchyně, koupelny s vanou, sprchovým koutem a bidetem, a do obývacího pokoje následně propojeného s ložnicí. Výborná dopravní dostupnost a občanská vybavenost, 3 min. chůze od tramvajové zastávky - 10 min. do centra města. V blízkosti st. metra Vyšehrad. 10 minut chůze od národní památky Vyšehrad. Sportovní vyžití v nedalekém parku, napojen na cyklostezku podél Vltavy. Parkování před domem. Cena pronájmu 15 300,- + zálohy na služby cca 2 500,-, podle počtu osob. Spotřebu el. energie si hradí nájemce sám, po převodu měřidel. K nastěhování ihned! V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

From 1.10.2016 For rent flat 3+kk, 75 m2 in private ownership, Prague 2, ul Oldřichova. Flat is after complete, high-quality reconstruction. The apartment has new kitchen incl. appliances. The spacious foyer is the entrance by an individual. kitchen, bathroom with bath, shower and bidet, living room and then connected to the bedroom. Excellent transport links and amenities, 3 minutes. walk from the tram stop - 10 min. to the city center. Near Vysehrad metro station. 10 minutes walk from the national monument Vysehrad. Sports facilities in the nearby park, along the bike path connected to a river. Parking in front. Price 15 300, - + backup service around 2500 - according to the number of people. If interested, please contact us.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu160321
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha75
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.