Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 150 m² bez realitkyNova Ves, Nová Ves - Nová Ves u Nelahozevsi, Středočeský kraj

Nova Ves, Nová Ves - Nová Ves u Nelahozevsi, Středočeský kraj
Cena1 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 393 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Velka zdena stodola (ca. 150 m^2) pred rekonstrukci, idealni pro prestavbu na RD. Sklada se ze puvodni stodoly (zacatek 20. stoleti, podsklepena), pristavku (1997) a chlevy. Pozemek ca. 300 m^2. Elektrina, bez topeni ale plynovod v obci. Klidna cast obce, krasny vyhled do prirody. Vyborna dostupnost do Prahy (12 minut po dalnici, primy autobus, vlak v Novych Ouholicich 1 km). Klidná slepá ulice s MŠ, v obci základní vybavenost.

Big, stylish barn (ca. 150 m2), ideal for restoration to a family house. Consists of the original barn (beginning 20h century, with cellar), a garage that was added in 1997 and stalls. The plot is of about 300 m2. Equiped with electricity but no heating (the community has a public gasline). In a calm part of the village, with beautiful view into nature. Excellent connection to Prague (12 minutes on the highway, direct busline, trainstation at 1 km in Nove Ouholice). Nursery school in the same street, basic facilities in the village.

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu16064
DispoziceOstatní
Typ budovyOstatní
Plocha150
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.