Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 378 m² bez realitkyLípová, Třebestovice - Třebestovice, Středočeský kraj

Lípová, Třebestovice - Třebestovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 149 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám starší RD v Třebestovicích po částečné rekonstrukci, který byl trvale obydlen do r. 2009 a nyní od 08/2011 je opět v užívání.

V domě je městská voda s možností čerpání vody z vlastní studny, kanalizace, telefonní přípojka, plynová přípojka ve skříňce na domě a elektřina.

Pozemek má rozlohu 378m2 vč. domu. Šíře domu je cca 5,5 metru, délka 18m, celková zastavěná plocha domu je 104m2 vč. přistavěné chodbičky. Zdi jsou kombinace kámen-cihla, první žlutá místnost je po kompletní rekontrukci v r. 1997, nová betonová podlaha zateplená polystyrenem, IPA je vytažená 1m na zdech, nové jsou rozvody elektřiny v této

místnosti. V 1 a 3. místnosti jsou termostaty a kabely pro

akumulační kamna, která byla v provozu 3 roky, než byla nahrazena infrapanely. Akumulační kamna jsou připravená k opětovné montáži.

Podlahy v ostatních místnostech jsou dřevěné, dřevěná jsou i

okna z roku 1997 s dvojskly. V kuchyni je nástěnná

klimatizace. V kuchyni je při zdi betonová podesta pro kamna

a vývod do komína (za skříní), takže není problém umístit zde krbová kamna, příp. sporák na tuhá paliva. Další podesta a komín, který nebyl používaný je v poslední místnosti, která ještě není dofocená. Koupelna je nová z r. 1997 s WC, umyvadlem a sprchovým koutem, rozvody vody

jsou v pořádku, vše vč. bojleru je funkční.

Dům má sklep o rozměrech cca 3x3m s klenutou klenbou, kde je umístěna vodárna pro čerpání vody z vlastní studny prohlubované v r. 2001 a vodoměr na městskou vodu. Za obytnými místnostmi je špejchar, kde byl dříve kůň, tuto místnost lze přestavět na obytnou část. Vzadu je potom

dílna s dřevěnými vstupními dveřmi, momentálně s děravou střechou po vichřici a dvě nové stáje 6x3,5m, postavené v r. 2001 s rozvody elektřiny a vody a se zateplenou střechou. Dům není vlhký, zdi jsou suché. Dům byl 2 roky neobydlený, takže zahrada je momentálně zpustlá, ale s minimálním úsilím ji lze vrátit do původního stavu. Zahrada tvoří oázu zeleně, bránící pohledům z vlaku a hlavní silnice.

Dvůr je zčásti vydlážděn dlažbou z vymývaného betonu, před stájemi je zámková dlažba.

V obci je mateřská škola, kadeřnictví, 2 obchody, hostinec, vlaková zastávka.

Veškerá občanská vybavenost, škola, zdravotnické zařízení, pošta, spořitelna, bankomat, supermarket, večerka, železářství a veškeré ostatní obchody a služby jsou v Sadské,

vzdálené 1km od Třebestovic. Výborné spojení je na Prahu, exit 25 dálnice D11 je vzdálený 3 km, do Prahy je to autem 15 min, vlakem 44 minut na Masarykovo nádraží. Autobus do Prahy na Černý Most má zastávku vzálenou 1km v Sadské.

Dům je na okraji rekreační oblasti kerského lesa, kde je možnost houbaření, vycházek i cyklistiky, možnost koupání je v jezeře v Sadské vzdáleném 4km, vzdálenost na kole k Labi 8 km. V okolí jsou minerální prameny (Kersko, Sadská, Poděbrady). Krásné prostředí. Vzdálenost do Nymburka 11 km, do Českého Brodu 10km, do Lysé n/L 19 km, Poděbrady 15 km.

Dům je vhodný buď jako rekreační chalupa, nebo pro skromnější rodinu k trvalému bydlení. Střecha je v pořádku, pouze uhnila část trámu nad špejcharem, na který tekla 14 let voda ze střechy. Mohu zařídit jeho výměnu. Doporučím také místní firmu, která udělá levně novou fasádu. Doporučuji rekonstrukci, přesto je dům po zaplacení ihned k nastěhování.

Celá fotogalerie je na adrese http://horky.eu/pics3/trebestovice_galerie/index.html

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu160676
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha378
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.