Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 42 m² bez realitkyPod Stárkou, Praha - Michle

Pod Stárkou, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Pronájem bytu (garsoniéra), 42m2 se 2 balkóny. Dům o 4 podlaží je umístěn oplocené zahradě. Za domem leží park na kopci s dětským hřištěm a nádherným výhledem na Prahu. Výborná poloha a dopravní dostupnost! 4 min. chůze od tram č. 11 (10 min. do centra na Václavské náměstí). Byt je k dispozici zařízený nábytkem (pohovka, skříň, stolek, postel, TV) i spotřebiči (plynový sporák, trouba, lednice, pračka). Byt je možný dle dohody dozařídit, příp. nábytek odstranit. Plovoucí podlahy, v koupelně dlažba. V koupelně sprchový kout. Možnost použít internetové připojení. V místě dostupná veškerá občanská vybavenost. Parkování před domem. Dle dohody (za příplatek) garážové stání, či stání v oplocené části před domem.

One-room flat to rent, 42m2 with balcony. House is situated in fenced garden. There is a park behind house with playground. 4 minutes walking distance from tram no. 11 (10 minutes to the city center). Kitchen + living room, bathroom.Parking in front of the house, central gas heating, cable TV and internet available, new kitchen.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu160758
DispoziceGarsoniéra
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha42
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.