Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 63 m² bez realitkyLevského, Praha - Modřany

Levského, Praha - ModřanyVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronajmu vybavený, zrekonstruovaný byt ve velmi klidné ulici s výhledem na les a množství zeleně v bezprostředním okolí - Kamýcký les, Modřanská rokle. Byt je orientovaný na východ. Plovoucí podlaha/dlažba, plastová okna s trojsklem, zasklená lodžie, 2. patro. V koupelně sprchový kout.

Součástí vybaveni: luxusní rohová sedací souprava, moderní obývací stěna, jídelní stůl+židle, prostorná postel s úložným prostorem, pracovní stůl, vestavná skříň v chodbě, šatna s vestavnou skříní a malým trezorem. Spotřebiče: plynový sporák s horkovzdušnou troubou, myčka (60cm), pračka (7 kg).

Byt se nachází ve zrekonstruovaném, zatepleném panelovém domě s kamerovým systémem, moderními výtahy a bezbariérovým přístupem (plošina). Patra jsou jednotlivě oddělena. Tramvajová a autobusová zastávka 2 minuty chůze, občanská vybavenost v okolí (škola, školka, restaurace, potraviny, atd.). Tramvaj zvukově oddělena, tzn. v bytě není vůbec slyšet ani při otevřeném oknu.

K bytu nabízím rovněž pronájem samostatně uzamykatelné, dostatečně prostorné garáže (zaparkujete zde i Škodu Superb) za 1700 Kč měsíčně (velmi doporučeno). Internet (UPC) za 500 Kč měsíčně.

Velmi dobré dopravní spojení, ať už autem (D1, Jižní spojka, Pražský okruh, tak MHD: 17 minut Kačerov, 25 minut Palackého náměstí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu160894
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha63
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.