Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyNeklanova, Praha - Vyšehrad

Neklanova, Praha - VyšehradVybaveno
Měsíční nájemné14 200 Kč

+ Poplatky za služby3 400 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Od 1. října 2019

Cena: 14 200 Kč/měsíc + poplatky za služby (cca 1 200 Kč/měsíc pro 1 osobu) a spotřeba elektřiny (cca 2 200 Kč/měsíc). Nejkratší doba pronájmu min. 12 měsíců.

Nabízíme slušnému nájemci k pronájmu byt po rekonstrukci pro jednotlivce (popř. pár - nekuřáci, bez domácích mazlíčků) nacházející se v klidné ulici Neklanova 14, Praha 2 – Vyšehrad. Byt je v cihlovém domě v dobrém stavebně technickém stavu. Dům se nalézá v blízkosti historického Vyšehradu nebo univerzitniho centra Albertov. Dispozičně se jedná o byt 2 + kk o výměře 40 m2.

Byt je ve zvýšeném přízemí, okna bytu jsou umístěna ve výši 3,5 m nad úrovní chodníku. Jednotlivé místnosti nejsou průchozí. Byt se skládá ze dvou zcela samostatných místností (ložnice a obývací pokoj), předsíňky v půdorysném tvaru písmena T, samostatného kuchyňského koutu (odděleného posuvnými dveřmi) vybaveného kuchyňskou linkou zhotovenou na míru (provedení dřevěný masiv – olše), s elektrickou varnou deskou, pečící troubou, digestoří, kombinovanou lednicí zn. Liebherr a s dřezem (provedení kamenina). V koupelně se nachází rohová vana standardních rozměrů (140 x 140 cm), umyvadlo, WC, bojler a pračka.

V ložnici bytu je umístěna velká vestavná skříň. Vytápění bytu je zajišťováno elektrickým úsporným topením s litinovými radiátory umístěnými v obývacím pokoji a ložnici. Vytápění koupelny je elektrickým podlahovým topením. Ohřev teplé užitkové vody jak pro potřebu kuchyně, tak i pro potřebu koupelny je zajištěn prostřednictvím bojleru. Okna bytu jsou dřevěná, špaletová, ve výborném stavu, v obývacím pokoji se zdvojeným sklem pro zajištění vyšší míry tepelné a zvukové izolace (Diterm). Všechny místnosti mají dřevěné dveře (olše) zn. Sapelli. Podlahy bytu jsou v provedení parkety - dřevěný masiv a dlaždice. Byt je zařízen (psací stůl, knihovny, sedačka, konferenční stůl a jídelní stůl se zabroušenou skleněnou deskou, židle, koberec, postel a noční stolky, závěsy a záclony v luxusním provedení (good night) , žaluzie, koupelnový nábytek, věšák, botník, osvětlení). Do bytu je zaveden rozvod pevné telefonní linky (možnost ADSL internetu od O2) a rozvod společné televizní antény a samostatné připojení SAT.

Parkování je možné na placeném stání ve dvoře nebo při přihlášení se k tr. pobytu na ulici před domem v tzv. modré zóně.

Available from 1st October 2019 for 12 months or more.

Would you like to live in the city centre and in vicinity of a lovely Vysehrad park?

We offer you a one-beroom apartment of 40 m2 in Prague 2 – Vyšehrad. That is a nice quiet location with an excellent tram or metro connection to all places in the heart of the city.

The apartment is designed for an individual (or couple, a maximum of 2 people). There is a living room, bedroom and kitchenette. Bathroom is with a bath/shower. Washing machine available.

The apartment is non smoking. Pets are not allowed.

The rent is 14 200 CZK plus utilities of approx. 3 400 CZK.

High speed internet access (ADSL) is possible extra.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu160971
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha40
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.