Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+1 • 107 m² bez realitkyK Matěji, Praha - Dejvice

K Matěji, Praha - Dejvice
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízíme velice pěkný a prostorný byt 3+1 o rozloze 107m2, včetně malého balkónku a sklepu. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí rodinné vily v klidné a oblíbené lokalitě Hanspaulka nad Šáreckým údolím. Byt je po kompletní rekonstrukci vybaven novou kuchyňskou linkou, lednicí, myčkou, el. troubou a sklokeramickou varnou deskou. Nová koupelna s vanou, WC zvlášt, prostorný obývací pokoj s krbem, renovované parkety a plovoucí podlahy, etážové topení, možnost parkování. Pokoje jsou neprůchozí a orientované na jih. Stanice bus cca 100m od domu ( 10 min. na metro A Hradčanská) . Volný od 1. srpna 2013.

We offer for rent a very nice and spacious appartement of 107m2 (3 rooms + kitchen), including a small balcony and cellar. The appartement is located on the first floor of a family house in the quiete and popular area Hanspaulka. The flat was completely renovated and has a big kitchen including stove with glass ceramic, oven, refrigerator with freezer, dishwasher and microwave. There is bathtub in the bathroom, a toilet is separately. The big living room has a fireplace, renovated parquet floor. All windows go to the south. Parking possibility in front of the house. Bus station is 100m, 10 minutes to Hradcanska metro station. Free from 1st August 2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu161248
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha107
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.