Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 2+kk • 53 m² bez realitkyPaťanka, Praha - Dejvice

Paťanka, Praha - Dejvice
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k pronájmu velmi pěkný a slunný byt 2+kk, 52m2 v novostavbě Podbaba, včetně balkónu, sklepu a garážového stání. Byt je vybavený novou kuchyňskou linkou včetně lednicí s mrazákem, myčkou, el. troubou a sklokeramickou varnou deskou. Podlahy dřevěné plovoucí. Koupelna má sprchový kout, v předsíni vest. skříně. Pokoje s krásným výhledem do zeleně. Tramvaj 150m, 3 minuty na Dejvickou MHD. Volné od 15.10.2011.

We offer for rent a sunny and nice appartement (2 rooms and kitchenette), including balcony, cellar, garage space. 52m2 in the new building complex Podbaba. The kitchen is equipped with a stove with glass ceramic, oven, refrigerator with freezer, dishwasher. Shower in the bathroom, build-in wardrobe in the atrium. Windows go out into a green area. Tram/bus 150m, 3 minutes to Dejvicka metro station. Available from October 15, 2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu161257
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha53
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.