Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyStehlíkova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Stehlíkova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby1 400 Kč


Nabízíme dlouhodobý pronájem bytu 2+kk s balkonem, podlahové plochy 52 m2 v Plzni, Stehlíkově ulici. Jedná se o byt v 5. nadzemním podlaží v nově zrekonstruovaném cihlovém domě. Byt je situován na jižní stranu s výhledem do vnitrobloku. Pokoje jsou průchozí a jsou přibližně stejné velikosti, v bytě byla instalována nová kuchyňská linka včetně kombinovaného sporáku, lednice a mikrovlné trouby. V bytě je společná koupelna +WC.

Parkování možné před domem. V blízkosti domu je kompletní občanská vybavenost včetně dobrého spojení MHD.

Celý dům byl v roce 2011 kompletně rekonstruován (nová střecha, nová fasáda vč. zateplení, plastová okna, rekonstrukce vnitřních prostor a sklepních kójí). V bytě je možnost připojení na telefon, kabelovou TV a internet.

Cena za pronájem je 7.500,- Kč + zálohy (900,- Kč za plyn, 500,-Kč za elektřinu) měsíčně. Požadujeme vratnou kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu. Byt je volný k nastěhování od 1.10.2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu161306
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.