Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 85 m² bez realitkyNad Vavrouškou, Praha - Troja

Nad Vavrouškou, Praha - Troja
Cena3 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 730 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Byt 2+kk, 85 m2, moderní byt s předzahrádkou v novém rezidenčním komplexu situovaném v klidné lokalitě Troji s dostatkem zeleně a příležitostí pro aktivní relaxaci.

Byt nabízí vstupní halu, obývací pokoj s plně vybavenou otevřenou kuchyní, ložnici, koupelnu a samostatné WC. Vybavení zahrnuje vestavěné elektrospotřebiče v kuchyňské lince, plovoucí dřevěné podlahy, telefonní linku, Internet a alarm. Parkování možné před domem. Dobrá dostupnost ke stanici metra C Kobylisy, obchody a služby, MŠ a ZŠ v pěším dosahu. Interiér 65 m2, zahrada 20 m2. Byt je v osobním vlastníctví.

Apartment 2+kitchen, 85 m2, modern apartment with front garden in new residence area, situated in calm, pleasant location in Troja with green vegetation and active relaxation opportunities.

Apartment offers entrance hall, living room with fully equipped open kitchen, bedroom, bathroom and WC. Among the facilities there are built-in household appliances in kitchen, wooden floor, phone line, Internet and alarm. Parking is possible in front of the house. Great accessibility to the subway station line C Kobylisy, shops, services and schools for children in walking distance. Interior 65 m2, garden with terrace 20 m2. Apartment is in the personal ownership.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu161406
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha85
VybavenoNevybaveno
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.