Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 1 m² bez realitkyZámek, Velké Opatovice - Velké Opatovice, Jihomoravský kraj

Zámek, Velké Opatovice - Velké Opatovice, Jihomoravský kraj
Cena2 540 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 772 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům je řešený jako samostatně stojící objekt. Dům je dvoupodlažní (s obytným podkrovím). Je osazen do mírně svažitého terénu. Hlavní vstup do rodinného domu je situovaný z vlastní přístupové komunikace z čelní strany objektu orientované na západ. Rodinný dům je ještě přístupný ze zadní strany objektu, z terasy. Z hlavní vstupní haly je přístupná chodba, která slouží jako hlavní komunikační prostor domu. Z chodby je přístupné schodiště po podkrovní části domu. Chodba je propojená s kuchyní, obývacím pokojem, WC a skladem. Součástí kuchyně je jídelní kout. Díky klenbovým otvorům prostory kuchyně, obývacího pokoje a chodby tvoří opticky jeden prostor. Z kuchyně je přístupná spíž. Podkrovní část rodinného domu slouží jako noční část domu. Tu se nacházejí tři pokoje, šatna a koupelna s WC. Ze dvou pokojů je přístupný balkón na zadní straně objektu. Ze třetího pokoje je přístupný balkón na čelní straně domu. K objektu rodinného domu je ze severní strany přistavěna samostatná garáž. Podlaha garáže je výškově snížena proti podlaze přízemí rodinného domu o 50 cm. Tím je eliminován negativní vliv svažitého terénu. Dům je se sedlovou střechou. Orientace hřebene je ve směru východ – západ. Střecha je vysunuta přes oba štíty a tak částečně překrývát balkóny na obou stranách objektu. Střešní plocha na severní straně je prodloužena i nad garáž.

Stav stavby : rozestavěná před dokončením. Provedena hrubá stavba, zastřešení, klempíšské práce, vnitřní omítky, mazaniny s konečnou úpravou s nivelací, zateplená fasáda bez konečné úpravy – barva. Instalace ZTI, kanalizace, vodovod, UT včetně pod. topení bez kompletace. Instalace elektro, slaboproudu, poč. sítě, signalizace a kompletace. Provedení kompletních přípojek kanalizace, vodovodu, plynu, elektro, slaboproudu včetně revizí a tlakových zkoušek. Provedena venkovní část oplocení, hrubé terénní úpravy včetně vjezdu.

Vlastní stavba RD : 2092000

Přípojka elektro a plyn : 65000

Přípojka vodovod : 28000

Oplocení : 86000

Kanalizace a HTU 69000

Pozemek 147000

Poplatky a geodezie 13000

2540000Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu161496
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha1
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.