Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 32 m² bez realitkyDoudlebská, Praha - Nusle

Doudlebská, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč


Pronajmu zařízenou garsoniéru 32 m2 v Praze 4, Doudlebská ul., 3 minuty chůze na metro Pankrác a do obchodního centra Arkády. Bude volný od ledna 2012.

Byt je ve zvýšeném přízemí (cca 2,5 m) cihlového čtyřpatrového domu. Okno směřuje na JZ, do vnitrobloku se zelení, odvrácené od ulice 5. května, provoz aut není slyšitelný.

Byt bude zařízen novým nábytkem v pokoji a kuchyni, jak je znázorněno na vizualizaci. Koupelna s vanou,WC a aut.pračkou zůstane původní. V kuchyni bude dvouplotýnkový sklokeramický vařič, lednice a multifunkční mikrovlnka. V pokoji bude patro na spaní pro dvě osoby, jídelní stůl, gauč, konferenční stolek, velké šatní skříně, police a menší skříňky. Po domluvě možná TV a případně další nábytek. Vytápění je plynové. V bytě je zaveden internet 8Mb/s od O2 za 600 Kč/měs., po dohodě možno ponechat, není v ceně.

Dlouhodobý pronájem na min.1 rok, pouze pro nekuřáky, bez zvířat.

Nájem je 8 600 Kč včetně poplatků a vody, nájemník si hradí elektřinu a plyn, které si nechá přepsat na sebe (měsíčně cca 1600 Kč).

Zájemci prosím volejte po 17. hod.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu161498
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha32
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.