Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 781 m² bez realitkyDobrovolného, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský kraj

Dobrovolného, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský kraj
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 084 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím zahradu v Roztokách u Prahy, která se nachází na kraji oblasti nedávno zastavěné rodinnými domky. Pozemek je v docházkové vzdálenosti od Tyršova náměstí, na kterém se nacházejí obchody, zastávky autobusu, hotel, bowling a další občanská vybavenost. V docházkové vzdálenosti je rovněž základní škola.

Rozloha zahrady je 781 metrů čtverečních, na pozemku stojí chata "podsklepená" několik metrů hlubokou šachtou, která se dříve využívala na celoroční uskladnění ovoce.

Pozemek je v současné době na katastru veden jako zahrada, ale není problém jej převést na stavební parcelu (tento převod případně zajistím), od úřadu města je vydáno povolení k výstavbě nemovitosti pro účely bydlení. Z inženýrských sítí je na pozemek přivedena pouze voda (obecní vodovod), elektrika je v ulici. Není zde možná výstavba kanalizace.

Jelikož byl pozemek předmětem dědického řízení, má v současné době dva vlastníky, ale oba s prodejem souhlasí (já, coby vystavitel tohoto inzerátu, jsem s nimi v příbuzenském poměru).

POZNÁMKA: Pozemek je čistě ve vlastnictví občanů ČR.

RK prosím nevolat!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu161557
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 781
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.