Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyŘehořova, Praha - Žižkov

Řehořova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Cena4 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 303 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Nabízím prodej bytu v osobním vlastnictví o velikosti 68m2, dispozičně řešený jako 3+kk s komorou. Byt se nachází v 1. patře zrekonstruovaného cihlového domu. Byt také prošel celkovou náročnou rekonstrukcí, nové podlahy (parkety), omítky, rozvody, kuchyňská linka se spotřebiči, moderní koupelna se skleněným sprchovým koutem, atd. Vytápění na vlastní plynový kotel. Ložnice je orientována do klidného vnitrobloku. K domu patří zahrada ve vnitrobloku, která se využívá na grilování, dále je tam pískoviště a houpačka pro děti. Tramvaj cca 5 min. chůzí, Hlavní nádraží cca 10 min. Byt je momentálně pronajatý solidními nájemníky, kteří po dohodě mohou zůstat i po prodeji bytu. Velmi příjemní sousedé.

--------------------------------------------------------------------------------

I offer an apartment 68m2, 3+kk with a storage room. The apartment is on the first floor, the building is brick and after renovation. The flat is also after complete renovation, new floor (parket), walls, plumbing, kitchen with appliances, modern bathroom with glass shower corner, etc. There is a local heating - gas boiler. High ceilings, the bedroom is orientated into quite courtyard. At the backyard of the house there is a garden with grill, children sand pit and a swing for kids. Access to tram cca 5 min walk, to the main Prague train station cca 10 min walk. The apartment is now rented by decent tenants who can stay if agreet after the selling.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu161623
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.