Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 308 m² bez realitkyMládeže, Rudná - Hořelice, Středočeský kraj

Mládeže, Rudná - Hořelice, Středočeský kraj
Cena9 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 44 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Nabízím k prodeji třípatrový dům,dispozičně 7+1 v rezidenční čtvrti Hořelice, obec Rudná, okr. Praha západ. Zastavěná plocha činí 139 m2, obytná plocha 273 m2, užitná plocha 308 m2, zahrada má výměru 600 m2.Dům je zkolaudován v roce 1998.

Dispozice přízemí: zádveří, chodba s vestavěnými skříněmi na míru, kotelna se dvěma plynovými kotly, komora pod schodištěm, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, otevřená kuchyně s barem a jídelnou, prostorný obývací pokoj s krbem a vstupem na terasu s pergolou a bazénem. V prvním patře se nacházejí 4 pokoje, samostatná toaleta, prostorná koupelna s hydromasážní vanou, bidet a sprchový kout. Ze dvou pokojů je přístup na zasklenou terasu, která slouží jako zimní zahrada. Podkroví má rozlohu 55 m2 a je využíváno jako pracovna.

K dalšímu vybavení patří:venkovní okenní rolety, elektricky ovládaná vrata, prosklená terasa s klimatizací, vyhřívaný vekovní zastřešený bazén s protiproudem, zavlažovací systém pro kropení zahrady s nádrží na dešťovou vodu (8m3). V těsné blízkosti tenisové kurty, 3 km vzdálené nové golfové hřiště (9 jamek). Ideální spojení do centra Prahy linkou S, autobus č.308,380 12 min na metro Zličín, OC Zličín 6 min autem.

Offer for sale a three-story house 7 +1 layout in a residential area Hořelice, Rudná village, district. Prague West. Built-up area is 139 m2, living area 273 m2, floor area 308 m2, the garden has 600 m2.Dům acreage is approved for use in 1998.

Layout ground floor: vestibule, hallway with built-in wardrobes, boiler room with two gas boilers, storage under stairs, bathroom with shower and toilet, open kitchen with bar and dining room, spacious living room with fireplace, terrace with pergola and swimming pool. On the first floor there are 4 bedrooms, separate toilet, spacious bathroom with whirlpool tub, bidet and shower. Of the two rooms, access to the glazed terrace, which serves as a winter garden. The attic has an area of ​​55 m2 and is used as a study.

Other amenities include: outdoor window blinds, electrically operated doors, glazed terrace with air conditioning, heated vekovní roofed swimming pool, irrigation system for watering gardens and rainwater tanks (8 cubic meters). Near the tennis courts, 3 km away new golf course (9 holes). Ideal connection to the center line S bus č.308, 380 12 min to metro Zlicin, OC Zlicin 6 minutes by car.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu161658
Dispozice7+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha308
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.