Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyRoháčova, Praha - Žižkov

Roháčova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč


Nabízím pronájem zrekonstruovaného, světlého a prostorného nově zařízeného bytu 2+kk (65m) Parkovací stání přímo v domě. Byt se skládá z velkého světlého obývacího pokoje s moderní kuchyňskou linkou vybavenou spotřebiči, ložnice, koupelnu se sprchovým koutem, a prostorné patro. V bytě je možnost ADSL, televize či pevné linky od společnosti O2. Celá nemovitost prošla rekonstrukcí a je ve velmi pečlivé správě. V okolí je veškerá občanská vybavenost a dopravní spojení, kulturní i sportovní vyžití, včetně parků (Vítkov, Parukářka). Ideální pro mladý pár. Ihned k nastěhování. Uvedená cena je včetně energií a poplatků.

Stylish, sunny and nicely furbished apartment 2+kk (65m)for rent, including parking place . The apartment is situated in the 3rd floor of a renovated building with garden. The apartment is equipped with nice, modern fully kitchen unit, the living room is large and very sunny, on the way to the bedroom you can find a spacious built-in wardrobe and a practical bathroom with shower. The upper floor will provide you with good storage space. In the surroundings you can find all the civic amenities and parks (Vítkov, Parukářka). Easy accessibility to all parts of Prague. Several bus stop are only few meters from the house. Ideal housing for young couple. Price including Utilities (Electricity, Gas, Water)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu161714
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.