Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 29 m² bez realitkyBraunerova, Praha - Libeň

Braunerova, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby2 542 Kč


Krásný byt 1+kk, 29 m2 v cihlové novostavbě od roku 2008 na Praze 8 – Libeň. Dům je umístěn na velmi klidném místě a současně v lokalitě, která je blízko centra. Ihned vedle zastávka tramvaje č.3,10,53,55 u Kříže - 4 min metro Palmovka, 7 min metro Kobylisy.

Byt je vybaven plovoucími podlahami a keramickou dlažbou. Kompletně zařízený: kuchyňská linka, elektrický vaříč a konvice, lednička, pračka, skříň, rozkládací gauč, stul a židli. Velké okno. Sprchový kout a WC dohromady. Bezproblemové parkování před domem. Občanská vybavenost je skvělá. Dlouhodobě. Vratná kauce. Nastěhování je možné ihned.

Beatiful appartment 1+kk, 29m2, built in 2008, Prague 8 - Libeň. Exellent transport connection – next to house is 3,10,53,55 tram stop u Kříže - 4 min up to metro Palmovka, 7 min – metro Kobylisy.

The flat is completly funished: kitchen, el.range, refrigerator, washing mashine, sofa, table, chears. Large light window. No problem with parking. Grate location! There are all needs closely. Long term only. Refundable depozit. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu161797
DispoziceGarsoniéra
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha29
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.