Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyMečislavova, Praha - Nusle

Mečislavova, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmu hezký kompletně zrekonstruovaný byt ve 3.patře s výtahem na rozhraní Nuslí a Vršovic, nedaleko Nám. Bří. Synků (Mečislavova ulice, P4) - výborná dopravní dostupnost - 7 min tramvají do centra (I.P.Pavlova, Karlovo nám.). Byt je dispozičně 2+kk o výměře 50m2, komletně zařízený - ihned k nastěhování. Plovoucí podlahy v obou pokojích, dlažba v chodbě, vysoké stropy (prostornost), plastová okna, výhled do dvora (zeleň) a na Vršovické nádraží (vlaky nejsou slyšet), možnost parkování na ulici (nejsou zony), příp. ve dvoře. Koupelna s WC a sprchovým koutem. Dům je kromě vnější fasády po rekonstrukci (nový výtah, interiér, stoupačky, rozvody). Vzhledem k předchozím zkušenostem již v bytě nepovoluji psa a upřednostňuji klidné osazenstvo bytu (předchozí nájemníci se celé noci hádali a do noci si pouštěli nahlas hudbu, čemuž bych se s ohledem na ostatní slušné a spořádané sousedy v domě chtěla tentokrát jednoznačně vyvarovat). Rovněž upřednostňuji dlouhodobější pronájem - po půl roce nájmu jsem ochotna slevit na nájemném, pokud bude vše v pořádku. 13000 Kč včetně poplatků (internet, služby, elektřina, voda...)

Foto bytu naleznete po přihlášení na emailové adrese bytmecislavova@seznam.cz, heslo: nusle20 (v odeslané poště)

Tel.: 774 602 807

Cozy and nice flat, completely reconstructed. 2+kk, 50m2. 3rd floor with new elevator. Near downtown - just 7 min. by tram to I.P.Pavlova or Karlovo namesti. The flat is completely furnitured with washmashine, fridge, TV, DVD, everything... Immediatelly availeble to move in. Window view into garden and Vrsovice hills. Friendly neighbours. Parking possible in the garden. Bathroom with toilet and shower. 13000 CZK - all services (electricity, water, internet..) included in this price.

Ph.: 00420 774 602 807

You can find more pictures after logging on the following adress: bytmecislavova@seznam.cz, password: nusle20 )in the sent emails).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu161876
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.